Publicatie: De Fabriek in ELLE decoration

Nu in ELLE decoration:

tandwielenfabriek_jeroen_van_zwetselaar_zw6_interieur_4

tandwielenfabriek_jeroen_van_zwetselaar_zw6_interieur_1

Groot wonen in industrieel erfgoed midden in de stad, in een voormalige Tandwielenfabriek. Aan Jeroen van Zwetselaar de eer één van de hierin gevestigde casco woningen om te toveren tot waanzinnige loft! Wat begon als industriële ruimte met spanten, U-balken, betonnen muren en vloeren, resulteerde in een warm woonhuis met een inrichting van natuurlijke materialen.

ELLE decoration wijdt deze uitgave een groot artikel aan verschillende appartementen in de voormalige Tandwielenfabriek, die afgelopen jaar zijn opgeleverd. De bewoners hebben op geheel eigen wijze vorm gegeven aan de voorheen casco ruimtes. Petra en Milica schakelden ZW6 in om hun droomhuis te verwezenlijken.

tandwielenfabriek_jeroen_van_zwetselaar_zw6_interieur_3

tandwielenfabriek_jeroen_van_zwetselaar_zw6_interieur_2

 

Het moeilijkste vraagstuk was twee trappen in één ruimte te bewerkstelligen ivm een extra bovenkamer, die lijkt te zweven boven de living. Jeroen ontwierp een volumineuze trap van robuust hout die dienst doet als boekenkast, hij mondt uit in een lange dinertafel en is een kunstobject op zich. (zie boven)

Hiernaast zie je nog een sculptuur, ontworpen door Jeroen. Namelijk de haard die verder doorloopt als bank met lekkere kussens en als eerste trede van de houten trap dient.

 

We kunnen al vertellen dat een nog uitgebreidere uitgave over dit project binnenkort zal verschijnen. Daarover later meer. Mocht je meer willen lezen over het project, kijk dan hier.

tandwielenfabriek_jeroen_van_zwetselaar_zw6_interieur_5

Publicatie: De Fabriek in ELLE decoration

time to read: 1 min