New Projects Overview!

ZW6 interior architecture blaast door de ruimtes van o.a. Kerk in Utrecht, Boerderij in Bloemendaal, Hofjeswoning in Haarlem, Vrijstaande Villa in Aerdenhout en Nieuwbouw project in Wassenaar! Hieronder de projecten van de ontwikkeling en realisatie door Jeroen van Zwetselaar.

ZW6_jeroen_van_zwetselaar_interieur_architect_kerk_01

 

Kerk in Utrecht

Deze authentieke kerk is een blikvanger in Utrecht. Het leent zich uitstekend voor allerlei events en bijeenkomsten, echter zal er dan eerst een transformatie moeten plaatsvinden! Aan Jeroen van Zwetselaar de eer om dit sfeervol maar op verrassende manier tot stand te brengen, met behoud van een tal aan karakteristieke elementen.

ZW6_jeroen_van_zwetselaar_interieur_architect_bloemendaal_01

Jaren ’30 tussenwoning Bloemendaal

Bovenstaande foto geeft een impressie van de gestripte jaren ’30 woning, aan de start van een nieuwe levensfase. ZW6 breekt de achterkant eruit en zal een nieuwe achtergevel plaatsen met veel licht. Ook is de tuin belangrijk in dit ontwerp, zodat buiten- en binnenruimtes heel natuurlijk in elkaar overlopen, wat een versterkend effect heeft op de ruimtebeleving. Met dit project laat Jeroen van Zwetselaar zien dat een paar kleine ingrepen een wezenlijk verschil kunnen maken, door de leefruimte meer licht, comfort en sfeer te geven.

Villa in Aerdenhout

Op een prachtig kavel in Aerdenhout zal in 2014 een duurzame vrijstaande villa verrijzen.

Nieuwbouw project Wassenaar

Van de eigenaren van een nieuw gebouwde tussenwoning, kwam de vraag: de gebruikelijke structuur en lijnen te doorbreken. Bij een nieuwbouwhuis is er vaak sprake van een gangbaar project, waarin veel families zich kunnen vinden. Deze familie viel voor de enorme ruime en lichte woning, maar wilden hier graag een persoonlijke touch aan geven. Jeroen heeft de structuur doorbroken door muren te verplaatsen, deuren te vervangen voor ronde vormen, een sfeervol lichtplan en praktische oplossingen voor opbergruimte met behoudt van veel ruimte. De beleving van deze woning is hierdoor totaal anders dan de standaard lijnen van alle buren.

New Projects Overview!

time to read: 2 min