VACATURE: (junior) Architect

STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR te Bloemendaal zoekt talentvol architect.

Wij zoeken een bouwkundig architect met minimaal 2 jaar praktijkervaring die zelfstandig, van initiatief- tot uitvoeringsfase, invulling kan geven aan onze projecten.
 
 
Als architect maak je deel uit van ons ontwerpteam. Samen met onze architecten vertaal je programma’s naar concrete ontwerpconcepten. Je creëert, verdiept en realiseert onze -stuk voor stuk- unieke opgaven. Projecten van complete verbouwing/renovatie van grachtenpand of boerderij tot architectonisch nieuw te bouwen villa op een vrij kavel. Aangezien onze oorsprong bij interieur ligt, werken wij te allen tijde aan het interieur tot in detail tot maatwerk en styling. Je communiceert rechtstreeks met klanten en bouwpartners, waardoor je aansprekende ontwerpresultaten behaalt in gerealiseerde projecten.
 
  • minimaal 2 jaar werkervaring
  • naast bouwkundig onderlegd ook ervaring met interieur architectuur
  • aantoonbare ervaring met technische detaillering en materialisatie 
  • kennis van de benodigde software
  • ambitieus, efficiënt, verrassend, betrokken en zorgvuldig 
  • stressbestendig; je bewaakt de voortgang, planning en kwaliteit van je eigen werk
  • met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
  • beschikbaarheid op korte termijn
  • woonachtig binnen een straal van 30 kilometer
  • fulltime dienstverband
 
Over ons:
 
Wij zijn een eigenzinnig en dynamisch bureau. We ontwerpen vanuit onze kenmerkende signatuur en toch weten we de persoonlijke snaar te raken van onze opdrachtgevers. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We doen alleen totaalprojecten van villa’s, restaurants of kantoorpanden. We adviseren tot meubilair aan toe en zijn betrokken bij styling. Mooi gedetailleerde uitbouwen en ontwerp van bijgebouwen behoren hierbij. Daarnaast ontwerpen we volledige villa’s from scratch en gaan exterieur en interieur hand in hand.
 
We creëren alles van buiten naar binnen en omgekeerd, we nemen dus altijd (globaal) de tuin mee in het ontwerp, voor een juiste verbinding en verhouding. We kijken naar de draaiing van de zon, naar het plot en optimaal leefgemak. We maken geen ‘decors’, we laten zien dat er in een huis wordt geleefd, passend bij de opdrachtgevers. Vooralsnog worden al onze afgeronde projecten gepubliceerd in designbladen. 
 

We willen elke keer weer uitgedaagd worden en hebben de luxe te kunnen kiezen uit projecten die in onze ogen veel potentie hebben.

Mail je CV, portfolio en motivatie naar: laura@studiojvz.com
 
Graag alleen reactie als je voldoet aan bovenstaande criteria.